Han til høyre møtte hvertfall opp for å feire med laget sitt.

Man skjønner Real Madrid president Florentino Pérez virkelig har slepet sparekniven når vi vet at Belgiske Eden Hazard er den siste Galácticos som har komme inn portene på Bernabéu. – Kongens klubb betalte Chelsea 115 millioner euro 1 juli 2019.

Real Madrid har akseptert det faktum at milliardkjøpet aldri vil lønne seg og at han heller ikke er en del av manager Carlo Ancelotti sine planer. – I sommer var det følere ute, men ingen ville møte klubbens prisforlangende, som var litt under halvparten av det de selv betalte. – Nå er planen utlån for å spare lønn og hvis de er skikkelig heldige et oppsving i Eden Hazard sine prestasjoner på banen slik at et salg kan gjennomføres.

Carlo Ancelotti har klart å skape en vinnerkultur, Real Madrid vinner alt om dagen de leder La Liga med 39.poeng etter 16 kamper. – Det er med ingen ord ingen panikk slik det er hos deres største utfordrer Barcelona som er nede på 7.plass.

Les: RB Salzburg sensasjon Karim Adeyemi har valgt bort Real Madrid, Barcelona, Liverpool og PSG

Forskjellige Premier League-klubber har blitt kreditert med en interesse i 30-åringen, inkludert hans tidligere klubb Chelsea og nyrike Newcastle. West Ham skal ha lagt frem et frekt bud på 21 millioner euro som Real Madrid slik det er nå ikke kommer til å godta.

Hazard har slitt med en rekke skader og dårlig form siden han kom til Bernabéu, han har bare spilt 55 kamper på to og en halv sesong for Madrid scoret ynkelige fem – 5 – mål. Etter flere comeback og tilbakeslag, ikke minst en ankelskade påført av lagkameraten Thomas Meunier i Belgia i en Champions League-kamp mot PSG som utelot ham i flere måneder, har Ancelottis tålmodighet forsvunnet.

Hazard har ikke startet en kamp siden 28. september og har ikke kommet seg fra benken siden 6. november.

Les: Jan Åge Fjørtoft har ET problem med at Kjetil Rekdal blir Rosenborg trener

Hazard er definitivt ikke i Ancelottis planer!

Vinícius Juniors kanonform form og den spirende renessansen til Marco Asensio sørger effektivt for at det ikke er plass for Hazard. Som Ancelotti sa: «Han er klar til å spille, men problemet er at det er en trener som foretrekker andre spillere for øyeblikket.» Med en bunke brede spillere til disposisjon – Lucas Vázquez, Gareth Bale, Rodrygo, Asensio – har Hazard vært begrenset til bare 415 minutter denne sesongen, noe som gjør ham til Ancelottis 17. mest brukte spiller.

Med belgiers lønn på €30 millioner per sesong er det mye å spare på å la han dra videre – og Madrids jakt på andre mål som Kylian Mbappé eller Erling Haaland, er følelsen i styrerommet at det kan være på tide å ta tapet.

Imidlertid er Hazard ikke interessert i å forlate Bernabéu. Ifølge den spanske kringkasteren COPE har kilder nær Hazard bekreftet at han ikke ønsker å forlate den spanske hovedstaden nå som han og kona venter sitt femte barn.