Ralf Rangnick.

Hvis du trodde Manchester United har nok stjerner i stallen tar du fullstendig feil!!. – Vel noen skal ut for å rydde plass for manager Ralf Rangnick sin meget imponerende ønskeliste. – Listen som ESPN viser til inneholder minst en spiller som allerede har sagt nei takk til det flytte til Old Trafford.

Ralf Rangnick skal inneholde flere enn de som ESPN har fått tak i, de som er der er ingen overraskelse kanskje foruten RB Leipzigs midtbanespiller Amadou Haidara som ikke har vært snakket om i forbindelse med Manchester United så ofte. Dortmunds Jude Bellingham, og Leeds sin midtbanespiller Kalvin Phillips har vært ønsket lenge.

Les: RB Salzburg sensasjon Karim Adeyemi har valgt bort Real Madrid, Barcelona, Liverpool og PSG

De siste sesongene har 23 år gamle Amadou Haidara vært fast på RB Leipzig, han tok turen som veldig mange andre fra RB Salzburg i 2019. – Som de fleste vet var Ralf Rangnick sentral i å bygge opp Red Bull sin fotballsatsning og ansvarlig for Haidara sitt løp i systemet.

Belllingham som bare 18 år gammel er en av de mest ettertraktede spillere i verden og det var allerede før han reiste til Bundesliga og startet sitt meget imponerende opphold i Borussia Dortmund. Og Calvin Phillips har levert bunnsolid for Leeds og det engelske landslaget. Midtbanespilleren er en ekte Leeds patriot etter å ha vært en del av laget siden 2010. Han er en viktig del av Leeds suksess og retur til Premier League.

Ralf Rangnick sin liste skal inneholde to navn til som ESPN ikke har fått taket i, de tre som allerede er der vil koste omkring 3 milliarder å hente.

Les: Philip Zinckernagel har en innstilling Nottingham Forest-supporterne digger!