The new kid. (foto: barca, twitter)

Vi er vant til det fra MMA-verden der rivalene bruker uker på å rakke hverandre ned foran mikrofonen før de dæljer løs på hverandre i ringen. I fotballens verden går det gjerne litt mer sivilisert for seg, men mekanismene er de samme. Du skal viser motstanderne at du står øverst på rangstigen og klar for å hamre løs på rivalens mål. Raphinha sløser ikke bort tiden med å vise at han har skjønt det.

Den brasilianske vingen var på vei til Thomas Tuchel på Stamford Bridge, men nektet. Barcelona fikk manøvrert seg til å betale over en halv milliard for 25-åringen med 65 Premier League-kamper bak seg (17 scoringer og 12 assists). Ikke mange dager etter signaturen venter det første brutale møte med El Clasico og verdens beste klubb.

LES: Conte: «Det var klubben som ville kjøpe ham»

Det dreier seg riktignok om en testkamp i USA, men mellom Barcelona og Real Madrid er det aldri vennskapskamper når dommeren blåser til fotball strid.

Natt til onsdag fikk Raphinha en rakettstart på karrieren hos Barca. Scoring i sin første kamp for ny klubb i 0-6 overkjøringen av David Beckhams Inter Miami. På søndag venter verdens beste klubb.

Det blir et mini El Clasico, for Raphinha det første møtet med det som er hans nye erkerival. Brasilianeren har lært seg hvordan man bygger seg opp til møtet.

– Vi er bedre enn Real Madrid, slenges det fra Raphinha til spanske Sport.

Kort og godt.

Da sesongen endte i mai sto Real Madrid tilbake som vinneren av La Liga og Champions League, mens Barcelona reddet andreplass i nasjonal serie, men strandet i Europaligaens kvartfinale mot Jens Petter Hauge og gjengen.

Ikke akkurat grunnlag for «Vi er bedre enn Real Madrid»-uttalelser, men Raphinha har også fått med seg hva som har skjedd på overgangsmarkedet, der Barcelona på mirakuløst sett har endt opp som en av vinnerne. Dessuten, brasilianeren fikk også med seg forrige El Clasico da Barcelona valset over Real med 0-4 på San Bernabeu…

LES: Conte: «Det var klubben som ville kjøpe ham»