Fikk kontroll på bitingen

Da den tyske storklubben Borussia Dortmund motvillig solgte Erling Braut Haaland for utkjøpsklausulen til Manchester City var allerede en annen fantastisk målscorer på plass. – Sebastian Haller ble hentet fra Ajax for 31 millioner euro.

Den 28 år gamle svært kreative målscoreren fikk for noen dager siden påvist testikkelkreft og er trolig ute av spill i lengre tid. Sky Sports melder at Luis Suarez som aldri har spilt i Bundesliga skal ha blitt tilbudt til Borussia Dortmund og blitt avvist på grunn av Sebastian Kehl sin strategi om å hentet spillere som det er mulig å selge med fortjeneste et par tre år senere. – Man nå grunnet et akutt behov er det startet samtaler med 35 år gamle Luis Suarez.

Les: Signeringen av Dybala viser Roma mener alvor

Suarez som er klubbløs etter han hans kontrakt med Atletico Madrid gikk ut på dato i sommer har flere interesserte klubber. -Blant annet Wayne Rooney som er nyansatt manager for MLS-klubben DC United har tatt kontakt.

Ting skal skje fort. – Det er satt av frem til mandag, enten er det en avtale skrevet innen da eller så går den uruguayanske fotballspilleren videre.

Forrige sesong scoret Luis Suarez elleve mål på 35 kamper for Atletico i La Liga.

Les: Jennifer Lopez ville gifte seg kjapt i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter