Har skreket seg til forsterkninger, men ikke den siste. (foto: tottenham, twitter)

Ingen spiller er større enn klubben, ingen manager er større enn klubben. De siste årene har vist Tottenham at dagens manager ikke nødvendigvis er neste sesongs manager. Likevel, litt snodig blir det når Tottenham skryter av sin 6. signering for sommeren med «it s official! på hjemmesidene og pøser på med poseringsbilder, mens Conte dagen etter har et sterkt behov for å vise at denne spilleren ikke ligger i hans planer.

Djed Spence har vært ettertraktet på overgangsmarkedet det siste året, hos Nottingham Forest på utleie viste 21-åringen at han er klar for neste steg. Da Tottenham signerte høyrebacken denne uken var vi overbevist om at dette var del av den langsiktige wingback-planen til Spurs-manageren.

LES: Fatter ikke hvordan Barcelona får holde på

Vi tok grundig feil.

-Spence er en klubbinvestering. Det var klubben som ville gjøre det. Jeg sa okay, begynner Conte til The Athletic.

LES PÅ POPIDOL: Jennifer Lopez ville gifte seg kjapt i frykt for at Ben Affleck skulle få kalde føtter

-Det er en ung spiller, og han har vist han kan bli en god og viktig spiller for oss, men det var klubben som besluttet å kjøpe ham, kommer det fra Spurs-manageren.

Conte har tidligere hyllet signeringene av Ivan Perisic, Fraser Forster, Clement Lenglet, Richarlison og Yves Bissouma. I tilfellet Spence har Conte tydeligvis behov for å distansere seg.

LES: Manchester City biffer opp budet på Oleksandr Zinchenko erstatter

For oss lukter det sterkt en ny runde på utleie for 21-åringen Spence. Hos Conte er det neppe satt av mye spilletid når Tottenham skal spille om serie og -cuptitler.