Rangnick er mindre opptatt av å skape god energi i United-troppen.. (foto: united, twitter)

Det er fullt forståelig at Anthony Martial uten spilletid vil bort fra Old Trafford. Syv år hos United med et kontinuerlig sceneskifte under Giggs, Van Gaal, Mourinho, Solskjær, Carrick og nå Rangnicks ledelse har ikke vært lett for franskmannen.

Med to Premier League-kamper fra start denne sesongen har Martials agent gitt beskjed om at 26-åringen satser på overgang i januar. Ralf Rangnick har tatt praten med franskmannen.

Les: L’Équipe: Vil åpne opp portene på Parc des Princes for syv spillere

-Vi hadde en lang prat på osndag hvor han forklarte meg at han har vært hos United i syv år og at han føler det er riktig tidspunkt å prøve noe nytt et annet sted. På en måte er det forståelig. Jeg kan følge tankene hans, men på den annen side er det viktig å se på klubbens situasjon. Vi har korona-tider og tre turneringer hvor vi har store ambisjoner, begynner Rangnick ifølge Reuters.

Martial som best. (foto: united, twitter)

-Jeg sa til ham, at så lenge det ikke er noen klubb som viser ham interesse, og inntil videre er det ingen tilbud, blir han. Det skal ikke kun være spillernes interesser, men også klubbens, kommer det kontant fra United-manageren.

Ikke akkurat svaret Martial ønsket i oppkjøringen mot VM i Qatar.