Mauricio Pochettino

Paris Saint-Germain leder Ligue 1 i overlegen stil, 13 poeng foran toer Nice, og de er inne i 16-delsfinalen i Champions League der et møte med Real Madrid venter denne våren. (Hjemme 15.februar og borte 9.mars)

Manager Mauricio Pochettino har grodd fast i den franske hovedstaden og trives svært godt. Alle tanker om en jobb et annet sted eller at Zinedine Zidane skal komme inn og overta med det første er borte. Paris Saint-Germain sine kravstore eiere tror den argentinske manageren er rett mann til å endelig levere et Champions League trofe.

Les: Manchester United åpner jakt på to Premier League keepere om noen dager

Nå skal klubben ønske å virkelig rydde opp blant spillerne i troppen. Det er L’Équipe som melder at så mange som sju spillere kan forlate PSG, enten i vinter eller i sommer. Spillerne som den franske storklubben skal ha lyst til å kvitte seg med er: Mauro Icardi, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Rafinha, Abdou Diallo, Thilo Kehrer og Sergio Rico.

Mauro Icardi, 28, har nylig blitt koblet til en overgang til Serie A og Juventus. Rafinha (28) vil også ha en interesse rundt seg og kan bli lagkamerat med Alexander Isak i Real Sociedad.

Andre spillere på listen har hatt sparsom spilletid den siste tiden og har hatt beskjedne roller i laget. En av grunnene til at PSG ønsker å kvitte seg med spillere bør være at klubben trenger å balansere økonomien, noe en reduksjon i antall spillere i troppen vil bidra med.

Ifølge L’Équipe kan flere spillere i tillegg til de ovennevnte være på vei ut av klubben.

Les: The Athletic: En legende vender hjem!