Ready.

Kompisen Frank Lampard tok jettespranget da han etter én sesong som trener for Derby mente han var klar for å returnere til Stamford Bridge som manager. De første månedene i jobben gikk bra, så kom overgangsvinduet som senere skulle felle Lampard.

Handleturen sommeren 2020 på noen milliarder skapte forventninger om at titler var i boks. Champions League-titlen kom, men ikke på Lampards vakt. Spillerlegenden hadde allerede blitt presset ut av klubben da resultatene med Werner, Havertz, Silva og resten av gjengen uteble.

Les: L’Équipe: Vil åpne opp portene på Parc des Princes for syv spillere

John Terry tar den litt mer kjedelige, men fornuftige veien tilbake til klubben han skrev seg inn i historiebøkene hos.

Det ble tidlig klart Terry hadde ambisjoner om å forbli i fotballsirkuset da han i en glidende overgang i 2018 gikk fra å være Aston Villa-spiller til assistenttrener. I sommer forlot han Aston Villa og ble avbildet med et rykende fersk UEFA Pro Licence bevis i hånda.

Det har ikke blitt noen managerjobb på Chelsea-ikonet ennå, Ifølge The Athletic gjør Terry som Lampard og «kommer seg hjem» til Stamford Bridge. Men for Terry er lista lagt på et nivå der han kan levere og lære uten å ha de varmeste spotlightene rettet mot seg hver eneste uke.

Mye stemte, men ikke nok.

Ifølge The Athletic hentes Terry til Chelseas akademi for å gi en hjelpende hånd med klubbens talenter. Det er tidligere lagkompis og nå Chelseas tekniske rådgiver Petr Cech som har skaffet Terry jobben.

Les på Popidol: Mulig comeback turne

The Athletic hevder Terry har henvendt seg til både Premier League -og Championshipklubber om jobb som trener, men har møtt stengte dører. Nå skal det jobbes på Stamford Bridge, dele erfaringen sin og lære seg sitt «nye fag».

Den tålmodige kongen.

Det finnes nok av eksempler på fotballikoner som kommer skjevt ut med trenerkarrieren når forventningene til det de leverte på banen som spiller er like høye fra dag én i jobb som fersk trener.

Les: Rangnick gir Martial svaret han ikke ønsket

For oss høres dette ut som en fornuftig vei å gå for 40-åringen Terry. Gode ting tar faktisk tid.