Ralf Rangnick står overfor ytterligere garderobeuro i Manchester United på grunn av sin behandling av Jesse Lingard. Den engelske landslagsspilleren ble nektet å dra fra Old Trafford i overgangsvinduet i januar og ble deretter ekskludert fra troppen som tapte mot Middlesbrough på straffe i FA-cupen.

Rangnick hadde sagt at Lingard ba om fri for å «klarne tankene», raskt etter fikk vi motsvaret på Twitter: United hadde bedt ham om å ta en pause.

Les: Glem det du tror om superstjernelivet

Etter kampen sa Rangnick: «Med Jesse fortalte jeg deg hva min informasjon var og min kunnskap var, og selvfølgelig ville jeg elsket å ha hatt Jesse i troppen.

«Vi var en utespiller mindre på laglisten i dag, så hvorfor skulle jeg ha latt ham ha fire eller fem dager fri? Jeg ville elsket å ha ham i troppen, men det var ikke tilfellet» Det er ikke fornuftig å snakke om spillere som ikke var tilgjengelige.»

Ifølge The Mirror har Rangnicks behandling av Lingard blitt svært dårlig mottatt i United-troppen. De hevder senior United-spillere vil ha slike problemer løst internt og forstår ikke hvorfor Rangnick har gått offentlig ut med lagspørsmål.

Rangnick hadde en lignende tilgjengelighetskrangel med Anthony Martial, som hevdet at han var sprek og klar til å spille da Rangnick sa at han hadde bedt om å ikke bli inkludert i troppen for å møte Brentford i desember.

I motsetning til Lingard, ble det funnet en exit i januar for Martial, som nå har sluttet seg til Sevilla på lån til slutten av sesongen.

Les: Som vi savner Solskjær hos Manchester United

Det ble hevdet tilbake i desember at så mange som 11 medlemmer av United-troppen hadde blitt desillusjonert i klubben som følge av å bli lite brukt, og det hadde dannet seg klikker i gruppen.

United røk ut av FA-cupen fredag ​​kveld. Jadon Sancho hadde gitt dem ledelsen, men de røde djevlene bommet på en rekke muligheter – inkludert en straffe for Cristiano Ronaldo – før Matt Crooks leverte inn Duncan Watmores kontroversielle assist til utligningen.

Anthony Elanga bommet deretter på den avgjørende straffen da Boro sikret seieren.