Intenst som alltid!

Hvis du ansetter urokråke Radja Nainggolan må du vente deg litt trøbbel, noe annet er å være i overkant blåøyd. – Litt som å gifte seg med Mick Jagger og forvente han er trofast. – Den 34 år gamle belgiske midtbanespilleren har en tidvis imponerende karriere med spill for klubber som Inter Milan og Roma en rekke ganger (Litt frem og tilbake).

Inntil for en måneder siden var han Royal Antwerp sin største stjerne, inntil han overraskende fikk sparken og med det skapte fete overskrifter i hele Belgia.

Les: Enten Julen Lopetegui på bunnen av Premier League eller Luciano Spalletti på toppen av Serie A

Radja Nainggolan fikk fyken etter å ha blitt tatt for å røyke en e-sigarett på innbytterbenken mens Royal Antwerp tapte 3-0 mot Standard Liege og skapte en stor luke opp til toppen. – Det rant over for manager Mark van Bommel som er i trøbbel etter at Genk har fått 11.peng ledelse etter bare 17.kamper i Jupiler League. (Vel først sendte de han ned på B-laget, men skjønte fort det ikke var nok for å tilfredsstille lagets pietister)

34 åringen kan være på vei tilbake til Serie A etter sitt kaotiske opphold i Royal Antwerp, men det blir trolig ingen av hans gamle klubber. – Det er ut til å bli Monza eid at Italias tidligere statsminister og tidligere eier av AC Milan Silvio Berlusconi. – En kar som er godt vant med skandaler.

I samtale med Het Nieuwsblad hadde Nainggolan følgende å si: «Han sa til meg at hvis jeg vil fortsette å spille uten å tjene for mye, kan jeg ringe ham. Jeg vil ikke stoppe fotballen, jeg vil finne en ny klubb».

Les: Sunday Times: Mens Lionel Messi spiller i sitt siste VM forhandles det med en ny klubb

Han i denne sammenhengen er Adriano Galliani er president i Serie A-klubben Monza.

Nainggolan kom til Antwerpen fra Inter Milan på en gratis overgang i fjor. Han nådde 55 kamper for det belgiske laget.