Victor Osimhen spiller fortsatt med maske etter krasj med Inter-forsvarer Milan Skriniar i slutten av november.

Det er liten tvil om at Tottenham sin manager Antonio Conte har en svært høy stjerne hjemme i Italia! – Ikke bare brakte han Inter Milan til seriegull sist sesong, han var også landslagssjef i en periode hvor de trengte en boost. Nå som Spurs-sjef har ikke ting løsnet helt og hvis ikke noe drastisk skjer haver de utenfor topp fire.

Neste år skal Premier League vinnes!

Les: Football-Insider: Leeds overbevist om at de ikke mister en av sine desidert viktigste spiller

En ting som antonio Conte har oppdaget, Premie League er tøffere enn da han hadde suksess med Chelsea (Han vant Premier League sesongen 2016/17. Chelsea vant 30 av 38 kamper i Premier League. De satte også klubbrekord med 13 strake seiere i Premier League.)

Tottenham har en angrepstrio bestående av Son Heung-min, Harry Kane og svenske Dejan Kulusevski, de er knallsterke, men svært sårbare. – Antonio Conte er ikke være helt fornøyd med det han har tilgjengelig i offensiv retning og vil forsterke nå i sommer.

Det er på radio man høer det! – Radio Kiss Kiss Napoli, kan fortelle Tottenham er svært interessert i Napoli-spissen Victor Osimhen. Spissen, som har kontrakt med Serie A-laget ut juni 2025, har denne sesongen scoret 15 mål på 25 kamper i ligaen. – Radiostasjonen er svært redde for at den nigerianske spissen skal la seg friste av å spille for Antonio Conte.

Les: L’Équipe har laget liste samtidig som det jobbes for at Mauricio Pochettino blir

Etter 28 runder spilt i Premier League er Tottenham nummer sju på tabellen. Laget har seks poeng opp til Arsenal på Champions League-plassen.