Verste Arteta har opplevd. (foto: arsenal, twitter)

Han ble hentet til Wolverhampton fra Lazio i 2019 for rundt 16 millioner pund. Siden overgangen har Pedro Neto gått fra status som en av de beste unge vingene i Premier League til sesonger med skade og smått med spill og scoringer. Denne sesongen har 23-åringen vist han er tilbake som en av de potensielt beste i ligaen. Arsenal gjør seg klar for et fremstøt, men Wolverhampton har en klar holdning når Londonklubben kommer på raid.

Ifølge 90mins kilder var Arsenal-speidere på plass for å oppleve Neto live mot Manchester City på lørdag. Her fikk de se Neto raide over 2/3-del av banen og presse frem første scoring i det som ble en overraskende 2-1 seier mot Treble-mesterne.

LES: Rapport om Mbappés raserianfall har nådd Madrid

90min melder Neto har vært et langsiktig mål for Arsenal, den siste måneden har speiderne vært på plass flere ganger for å observere den portugisiske landslagsspilleren.

Neto er venstrebent og stortrives på begge kantene. Arsenals eneste venstrebente ving på førstelaget er Bukaya Saka. 22-åringen har vært på banen fra start i de siste 87 Premier League-kampene, Neto kan være en glimrende konkurrent og backup-løsning.

Ifølge Football-Insiders kilde må Arsenal se langt etter Neto-signering i januar. Wolverhampton har portugiseren på kontrakt til 2027 og vil stenge døra for Arsenal hvis de gjør et fremstøt halvveis i sesongen.

LES OGSÅ: Ledig trenerjobb skriker etter Graham Potter