Ole. (foto: united, twitter)

Etter lange drøftinger på søndag i Wolverhampton ble det klart at klubben så seg nødt til å sparke manager Bruno Lage. – Et argument for å beholde den portugisiske manageren var hans beskjedne lønnskrav på «bare» 2,5 millioner pund. Det er ikke mulig å få en «stjernemanager» for den prisen, sett i sammenligning dro Ole Gunnar Solskjær inn 7,5 millioner pund som manager for Manchester United.

Wolverhampton kom frem til at det var lettere å kjempe mot nedrykk med en ny manager, selv om de måtte finne en i moderat prisklasse. Solskjær som ønsker å komme tilbake i manesjen et år etter sparkingen fra United, ville sikkert ikke krevd det samme i lønn nå, noe som krefter internt i klubben hevdet i gårsdagens møte. Sporten.com erfarer at muligheten ble tatt opp, men foreløpig lagt til siden grunnet økonomi.

Les: Bruno Lage har fått sparken etter hektisk møtevirksomhet i hele dag

The Telegraph melder at Wolverhampton har satt opp Olympiakos manager Pedro Martins øverst på sin liste, også Sevilla manager Julen Lopetegui skal ha blitt foreslått, men foreløpig parkert av samme grunn som Ole Gunnar Solskjær.

Celtic manager Ange Postecoglou skal også befinne seg på den foreløpige listen. Vi regner med at det dukker opp flere alternativer i løpet av de nærmeste dagene.

Etter søndagens tap mot West Ham havnet Wolverhampton under den røde streken på en 18.plass.

Les på Popidol: Bond-produsent husker et «veldig trist» møte med Amy Winehouse