Julian Ryerson. Bilde: Michael Emilio

Alexander Sørloth kan gjøre det stort i La Liga uten at norsk media gidder å ta frem tastaturet. Det samme gjelder en spiller som Ørjan Nyland som redder Sergio Ramos og Sevilla-gjengen gang på gang. I bundesliga har Julian Ryerson også vært under radaren, men den tid er over. Det sørger den norske landslagsspilleren selv for.

Etter fire og et halvt år takket Julian Ryerson for seg hos Union Berlin. Nå var det tid for større oppgaver. Resultatet fikk vi oppleve da den norske landslagsspilleren gikk av banen i München på lørdag som målscorer i et av verdens største rival-kamper: Der Klassiiker. Det hører med til historien at Harry Kane med sine 31 bundesliga-mål på kontoen gikk av banen med gigantbom og uten scoringer.

LES: Getafe tror Manchester United har utløst Mason Greenwood-forlengelse

Nå kan neste kapittel snart skrives for den norske 26-åringen, under den største spotlighten i Premier League.

Ryersen ligger på bunn av lønnshierarkiet hos Dortmund og takker neppe nei til en overgang til verdens tøffeste liga og de store lønningene. Ekstra interessant er det når en potensiell Champions League-billett kan vente.

Ifølge tyske Sky Sports har Aston Villa fra sin 4. plass på Premier League-tabellen signalisert sin interesse for den norske høyrebacken. Det samme har Brighton, Premier Leagues for tiden 9. beste klubb.. Dortmund vurderer å kjappe seg å forlenge kontrakten til Ryerson som løper ut 2026 og sørge for markant lønnsøkning, men hvis et riktig bud tikker inn i sommer, åpner bundesligaklubben for salg.

Ryerson er hot!

Alt du trenger å vite: Borussia Dortmund – Stuttgart

F7: Tidligere Manchester United-stjerne mislykkes totalt i å kopiere Lionel Messi