Sir Jim Ratcliffe

Wow..Sir Jim Ratcliffe har gjor en fullstendig 180 og velger å beholde Man United-stjerne som tidligere ble kalt overflødig.

Ratcliffes fotavtrykk kan allerede merkes på Old Trafford etter hans oppkjøp på 27,7 % av klubben fra Glazer-familien.

Les: Premier League gjør seg klar for Julian Ryerson

Den britiske milliardæren har tatt Omar Berrada fra Manchester City for å bli klubbens nye administrerende direktør, og har også gjort fremskritt i å lage en splitter ny Old Trafford som har fått prosjektnavnet «Wembley of the north»

Ratcliffe ser også ut til å ha en mening om kjøp og salg av spillere, og utelukker fullstendig enhver form for bevegelse for tenåringssensasjonen Alejandro Garnacho, selv om Real Madrid skal være villig til å betale store penger.

Mer overraskende, en annen spiller som var på vei ut er den defensive midtbanespilleren Scott McTominay. – 27 åringen har vært i klubben siden han var en liten gutt og var frem til i dag til salgs for rundt 40 millioner euro.

Daily Star melder at Scott McTominay overbevist om at han er en verdifull ressurs etter hans prestasjoner og resultater denne sesongen. Rapporten sier at hans imponerende form har «sikret at han er tilbake i favør». Den skotske landslagsspilleren er faktisk Uniteds felles toppscorer i Premier League med syv mål med Rasmus Højlund.

Ikke bare er McTominay-plassen i troppen sikker, han anses nå også for å være en «viktig del av fremtiden» på Old Trafford. Sir Jim Ratcliffe mener han har det som kreves fremover.

LES: Getafe tror Manchester United har utløst Mason Greenwood-forlengelse

McTominay tjener for øyeblikket 60.000 pund uken. Han «kan forvente å doble lønna til 120.000 pund i uken». (Omtrent 1,6 millioner kroner med dagens elendige kronekurs)