Graham Potter

Arsenal vil gi Chelsea kamp i jakten på Brighton-stjerne

Leandro Trossard har hatt en vellykket tid i Brighton de siste par sesongene. Under Graham Potter ble Trossard brukt i en rekke posisjoner og har virkelig får sving på sakene denne sesongen. I helga scoret han et hattrick mot Liverpool på Anfield.

SISTE: Arsenal enige om en avtale verdt en halv milliard

I følge Ekrem Konur, er Arsenal og Chelsea interessert i belgieren, og Trossard har ikke avvist spekulasjoner som linker ham bort fra Brighton i nær fremtid.

Det er ingen overraskelse at Trossard er ønsket av Chelsea, siden hans tidligere manager Potter nylig tok over på Stamford Bridge. Spillestilen Potter prøver å implementere vil sannsynligvis være lik stilen han nøt mye suksess med å bruke i Brighton, så Trossard burde ikke bruke lang tid å tilpasse seg.

NY MANAGER: Liverpool- og Real Madrid-legende ønsket i Bundesliga

Trossard kan spille i flere posisjoner i Potters system, etter å ha spilt på vingback, like bak spissen, som ving, og i en midtspiss-rolle til tider i løpet av hans Brighton-periode.

På grunn av Potter-koblingen kan Chelsea ha en fordel i forhold til Arsenal i kampen om å overbevise Trossard om hvilken av London-klubbene han bør velge.