Leder Premier League de siste fem kampene. (foto: united, twitter)

Erik ten Hag er fortsatt under stort press i Manchester United til tross for en nylig forbedring i resultatene på Old Trafford.

Manchester United er fortsatt nede på sjetteplass i Premier League til tross for at de har vunnet fire av sine fem siste ligakamper, inkludert en hardt kjempet 1-0 seier over Luton Town på lørdag.

Den skuffende starten på sesongen, som har inneholdt tunge nederlag mot Manchester City og Newcastle, har brakt skarpt fokus på Ten Hag og hans egnethet som manager.

Les: Arsenal på vei mot signeringstabbe av «Havertz-dimensjoner»

Hans beslutning om å forvise Jadon Sancho fra troppen har også vist seg å være problematisk, med Daily Star som hevder at Sir Jim Ratcliffe vil «beordre» Ten Hag til å avslutte feiden med kantspilleren – når han har fullført sitt 25 prosent kjøp av klubben.

Ten Hag er rapportert å beholde støtten fra Uniteds hierarki, men Ratcliffe tror også at han er den rette mannen for jobben.

Men det kan endre seg, dersom United skulle fortsette å slite etter landskampspausen.

Ten Hag er for øyeblikket andrefavoritt hos bookmakere – bak Sheffield Uniteds Paul Heckingbottom – til å være den første Premier League-sjefen som får sparken denne sesongen.

En manager som har blitt utpekt som en potensiell erstatning for nederlenderen, er tidligere Wolves og Real Madrid-manager Julen Lopetegui.

LES: Manchester United-boss trekker seg!

Den spanske avisen AS hevder United ser på Lopetegui som et alternativ dersom klubben skulle bestemme seg for å skille seg fra Ten Hag.

Den tidligere Spania-manageren (57) har også blitt koblet til en overgang til Saudi Pro League-klubben Al Ittihad, som nylig sparket en annen tidligere Wolves-sjef i Nuno Espirito Santo.

Men overgangsekspert Fabrizio Romano hevder at Lopetegui planlegger å takke nei til den saudiske klubben, med en retur til Premier League som han foretrekker.

«Forstå Julen Lopetegui er nå orientert om å avvise Al Ittihads forslag om å bli ny manager og erstatte Nuno Espirito Santo,» skrev Romano.

«Den tidligere treneren for Sevilla og Wolves ville avslå forslaget – fortalte at hans fokus er på Premier League.»