Kalvin Phillips

Kalvin Phillips ‘agent sier det raskt går mot en ny avtale med Leeds United og at det kommer en kraftig justering av hans lønning. – Agenten oppdaget etter Phillips ble tatt ut til det engelske landslaget at han var blant de dårligst betalte av «The Three Lions» spillerne.

Leeds vet at de må betale han bedre for å beholde han på Elland Road. Alle forsikrer det ikke dårlig stemning, Kalvin Phillips er synonym med Leeds etter 11 år i klubben.

Les: Solskjær ikke i tvil: United har verdens beste!

25-åringen signerte sin nåværende avtale i 2019. Den femårige avtalen som da var god løper til 2024. Avtalen ble signert før han spilte for sitt land og til og med før Leeds sitt opprykk til Premier League.

Leeds har på langt nær så mye penger som den ivrigste frieren Manchester United, noe nivået på de nåværende topp lønnede viser. Angriperne Rodrigo Moreno, Raphinha og Patrick Bamford. Sistnevnte signerte nettopp en ny avtale med de hvite som skal ha en verdi på anslagsvis 70 000 pund i uken.

Cristiano Ronaldo knuste tidligere best betalte i Manchester United David de Gea (375 000 pund i uken) da han i sommer returnerte til Old Trafford. Hans ukelønn er på 510,000 pund.

Leeds klar til å åpne samtaler for å forlenge Phillips ‘avtale og belønne ham for hans fremgang. Daily Telegraph skriver at det er nær enighet om en ny avtale for Phillips.

«Jeg har hatt positive diskusjoner med Leeds gjennom sommeren om en ny kontrakt for Kalvin, og samtaler pågår,» sa agent Kevin Sharp.

  • «Jeg kan bare se et positivt utfall. Kalvins ønske er å bli i Leeds, og det er en reell vilje fra alle sider til å få det til.»

The Red Devils har lenge vært på sporet av Phillips nære kompis og England -kollega Declan Rice. Det ser imidlertid ut til at West Ham nektet å senke prisen på 100 millioner pund, den høye prisen har fått manager Ole Gunnar Solskjær til å flytte fokuset til Phillips som vil koste mindre. – Ca 60 millioner pund skal vi tro ekspertene.

Les: Fiorentina ber på sine knær for å få deres serbiske superspiss til å bli

Leeds manager Marcelo Bielsa kommer med en sjelden kommentar han påpeker at som trofast Leeds -supporter selv, har Phillips blitt oppdratt til å mislike alt Manchester United. – Bielsa som erkjenner de sliter i starten av sesongen med bare 3 poeng på de første seks kampene, mener de har luket ut startproblemene etter for dem store kjøp i sommer. (Daniel James fra Manchester United, Junior Firpo fra Barcelona, Jack Harrison fra Manchester City og Kristoffer Klaesson fra Vålerenga)