Når du kaster tyggegummi i avsky og i retning av din manager skjønner de fleste at ting ikke er som det skal være. Den nederlandske Manchester United stjernen Donny van de Beek måtte roes ned av sine felles benkeslitere i sluttminuttene i Champions League kampen mot Villarreal.

Manager Ole Gunnar Solskjær har, som man ofte får hvis man vinner på tampen av en kamp fått mye skryt for sine taktiske disposisjoner. – Etter en trå periode for laget, hvor mye ser ut til å ikke stemme gjorde han i det 89 minutt flere endringer. Han satte innpå Fred og Jesse Lingard og spilte ut kampen med et bytte til overs.

Les: Jürgen Klopp har havnet på Barcelona sin ønskeliste

Detaljer: United -stjernen ønsker å dra i januarvinduet

Donny van de Beek sin oppførsel på benken sørget for overskrifter som han i ettertid har forsøkt å bortforklare.

En opprørt van de Beek blir roet ned av lagkamerater på benken før han frustrert kaster tyggegummi inn i det tekniske området. 24-åringen så ut til å være alt annet enn glad.

Les: Ingen undervurderer Marco Verratti etter dette

Nå melder Daily Mail at van de Beek, som bare har fått spilletid på tre kamper denne sesongen, har bestemt seg og nå aktivt leter en vei vekk fra United i januarvinduet.

Nederlenderen kom fra Ajax før forrige sesong og har kontrakt som binder han til Manchester United frem til 2025.

Valget om å sette inn Jesse Lingard i sluttminuttene viste seg å være en klok avgjørelse, Lindgaard fikk assist da Cristiano Ronaldo nesten fem minutter på overtid satte inn det avgjørende 2 – 1 målet og tre poeng til Manchester United i gruppespillet.