I´m back! (foto: tottenham, twitter)

Når kalenderarket (for de som husker den gamle versjonen) vippes over til oktober, står Premier Leagues toppscorer fra forrige sesong fortsatt uten scoring. På torsdag kom en etterlengtet utblåsning.

Big Harry fikk 30 minutter på banen mot Mura i Conference League, i en kamp spillere som Kane normalt sett står over. Hos Kane har det vært lite business as usual. Vårens og sommerens historie som endte med at 28-åringen først varslet at han ville bort fra klubben, til Manchester Citys bud på rundt 1,5 milliard, til Kane fortalte Spurs-supporterne at alt likevel skal bli som før denne sesongen.

Les: I det 89. minutt mot Villarreal fattet Donny van de Beek en beslutning

Så kom måltørken, etterfulgt av Tottenhams kraftige dip i formkurven. Fra å ha startet sesongen med et smell, har Spurs-supporterne måttet akseptere det ene 3-målstapet etter det andre.

På torsdag fikk Harry Kane mulighetenen til en utblåsing. Slovenske Mura var som forventet ingen match for Tottenham, men fungerte perfekt som sparingsparter før helgens Premier League-runde.

Tottenham fikk inn fem scoringer, slapp «bare» inn ett, og Big Harry brukte sine tretti minutter på banen til hattrick.

Spurs-manageren var ikke overraskende fornøyd med arbeidsøkten.

-Vi startet godt og var dynamiske. De scoret i begynnelsen av andre omgang, men etter det var vi gode. En riktig god kamp… Den beste måten å forberede spillere på er ved å spille. Minuttene var viktige for gutta. Det var mye postitivt å ta med, skryter Santo til BT Sport.

Harry Kane tok med seg matchballen hjem for å minne seg selv på hvem han egentlig er før søndagens kamp mot Aston Villa.

Les: Fiorentina ber på sine knær for å få deres serbiske superspiss til å bli