Mauricio Pochettino (foto Chelsea)

Chelsea-supporterne er drittlei av å høre om skader og forklaringer på hvorfor Chelsea under Todd Boehly og gjengen fortsatt ikke klarer å hevde seg i Premier League. Mauricio Pochettino er like drittlei å prate om skadesituasjonen, det hjelper heller ikke på argentinerens humør at siste skade skjedde på Gareth Southgats vakt og burde vært unngått.

Først til Chelseas skadeliste per utgangen av mars: Levi Colwill, Wesley Fofana, Reece James, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Lesley Ugochukwu, Trevoh Chalobah, Carney Chukwuemeka og Robert Sanchez. På torsdag måtte Pochettino også føye til Ben Chilwell.

LES: Ny bettingskandale i Premier League!

Chilwell har vært på landslagstjeneste for England og startet både mot Brasil og Belgia. Nå er Chilwell tvilsom til den viktige Premier League-kampen mot Burnley.

– Jeg ble litt overrasket over at han startet to kamper for England, og nå har han fått en trøkk. Vi trenger at han er tilgjengelig for klubben, sier Pochettino ifølge BBC Sport.

Som ikke har noen unnskyldninger som holder for Chelsea-supporterne hvis det ender med noe annet enn seier mot Burnley. Thank’s very much, Gareth.

Alt du trenger å vite: Chelsea – Burnley

F7: Avengers stjerne tilbudt rollen som James Bond