Mason Greenwood (foto. getafe, twitter)

Da Mason Greenwood ble sendt på utleie til Getafe i sommer, uttalte United-direktør John Murtough at det ikke var sannsynlig spilleren med kontraktsutløp 2025 ville spille i United-drakta igjen. Nå er Murtough på god vei ut, Sir Jim Ratcliffe på vei inn, Mason Greenwood har vist han kan score mål i La Liga, mens Manchester United selv sliter med å sette inn målsjansene.

Forrige helg sto 19-åringen Alejandro Garncacho fra venstreving for sesongens råeste scoring i Premier League, mens 22-åringen Mason Greenwood viste seg frem med en av sesongens beste scoringer i La Liga.

LES: Kylian Mbappe er usikker, men fokusert

Ratcliffe har muligheten til å behandle den interne Greenwood-saken på nytt, ifølge overgangsjournalist Romano er planen klar.

-Påtroppende medeier, Sir Jim Ratcliffe, diskuterer allerede Greenwoods situasjon internt, og etter det jeg blir fortalt, har han ikke tatt noen avgjørelse i det hele tatt, og ingenting vil bli avgjort i desember. Så tanken er å ta litt tid og bare la Greenwood spille fotball. Deretter, basert på hans prestasjoner for Getafe, vil Man United diskutere deres og spillerens posisjon. Dette vil sannsynligvis finne sted i mars, april eller mai. Det vil være mange forskjellige faktorer å vurdere, og åpenbart vil det nye Man United-styret ha en ny administrerende direktør og nye personer med ansvar for overgangsmarkedet, noe som betyr at de alle vil bestemme seg for overføringsvirksomhet sammen, sier Romano til caughtoffside.

RADIOSPORTEN: Spissen med 130 scoringer i Championship har sendt åpen søknad til Ryan Reynolds

Ikke stress, få inn nye ledere, La Greenwood spille fotball, vurder prestasjonene hans for Getafe i våres, vurdere veien videre ut fra et helhetsprespektiv.

Høres ut som en god plan.