Adios. (foto: barcelona, twitter)

34-åringen har gått i gangene på Camp Nou siden 2008, etter at han skjønte han måtte tilbake fra den røde delen av Manchester. Etter to turbulente siste sesonger har Barca byttet ut store deler av laget sitt, Gerard Pique har vært untouchable. På tirsdag kom et varsel om at ingen skal trenge å kaste ham ut fra klubben.

-Jeg vil avslutte karrieren i Barcelona. Det her kan bli min siste sesong, ja, begynner Pique til La Sotana.

Les: Daniel James vet godt hvorfor han ikke lyktes hos Manchester United

Så modererer midtstopperen seg.

-Jeg tar ett år av gangen, så jeg kan ikke garantere at jeg vil være her neste sesong. Den dagen jeg føler at jeg ikke kan hjelpe Barca lenger, går jeg av med pensjon, kommer det fra spilleren med 568 kamper for klubben.

Amigo. (foto: pique, twitter)

Da er hvertfall Barcelona-supporterne beroliget om at de slipper å se en situasjon a la Sergio Ramos. Pique blir på sin post – til han ikke er der lenger.

Les: Al-Khelaifis spark til Real Madrid, Barcelona og Juventus: «Løgnere og tapere»