Et sjeldent øyeblikk! Donny van de Beek og Paul Pogba

Den kommende Roma manageren Jose Mourinho er, som alle vet en kostbar affære, ikke bare skal han ha godt betalt, også etter han får sparken, han vil gjerne ha topp spillere på alle poster. – Vi har alle fått vite at det er tre spillere på den portugisiske managerens ønskeliste:

Tottenhams Pierre Emile Højbjerg, Real Madrids Isco og Manchester Uniteds David De Gea

Manchester Uniteds Nemanja Matic har også blitt nevnt, Football-Italia skrev for et par dager sidene har partene har tatt kontakt med hverandre.

Les: Marca: Eden Hazard dumpes

Calciomercato skriver i dag en noe overraskende artikkel om at om en annen Manchester United-midtbanespiller som Mourinho sies å være svært interessert i. Nemlig floppen Donny van de Beek, som har hatt vanskelig for å få spilletid siden han ble med fra Ajax i fjor sommer. – Et lyspunkt for han var i går hvor han fikk spille hele kampen mot Roma som til tross for 3 – 2 tap brakte Manchester United til Europaligafinalen.

Det er dog skjær i sjøen, i fjor sommer betalte Manchester United 39 millioner euro pluss bonuser til Ajax. Roma skal ha kommet med et opprinnelig bud på 26 millioner euro. Det er ikke veldig spennende for sjefene på Old Trafford med mindre de sender Nicolo Zaniolo i retur. Den 21 år gamle meget angrepsvillige midtbanespilleren som allerede har syv kamper for det italienske landslaget er definitivt ikke på listen over spillere Roma vil kvitte seg med.

Les på F7: Ny serie om tiden før Game of Thrones