The Big Lewandowski. (foto: bayern, twitter)

32-åringen kan nå rekorden til Gerd Müller med ufattlige 40 Bundesliga-scoringer i samme sesong. Lewandowski ligger fire scoringer unna Der Bomber. Skal vi tro ryktene, er dette siste sjanse for Bayern-spilleren til å ta rekorden.

For dette er første gang untouchable Lewandowski for alvor er linket til andre klubber enn kjære Bayern München. Lewandowski er den ubestridte éneren i Bundesliga med totalt 272 scoringer i ligaen for Dortmund og Bayern, og som Karl-Heinz Rummenigge så kjekt sa det: «Så lenge vi har Lewandowski, trenger vi ikke Haaland».

Les: Bayern München har fått invitasjon av Wijnaldum

Nå går ryktene om at noe trekker Lewandowski ut av klubben. Vi vet ikke om det er ankomsten til Nagelsmann, men tenker at tyskernes nye hot shot i managerstolen skal forme Bayern for de neste 5-10 årene. Dette kan ha motivert Lewandowski til å tenke alternativer.

Ifølge ESPNs kilde har både Manchester City og Chelsea tatt signalene fra Bayern om at Lewandowski kan bli ledig i sommer. Kontrakten med Bayern løper ut i 2023, men utsiktene til å hente inn fra 60 millioner euro – og opp på 32-åringen, skal ha satt ting i bevegelse hos Bayern.

Les på Spansk fotball: Takk og lov: Barcelona har lært av tabben med Luis Suarez

Lewandowski har tidligere sagt at han ser frem til å spille for Bayern til han pensjonerer seg, men den sterke interessen fra Premier League-klubbene kan endre dette.

Tuchel er ute etter å få ut Timo Werner (hjelper ikke med enkeltstående scoringer), mens Guardiola har Agueros tomme sete i garderoben å fylle.

Begge Premier League-klubbene er ute etter Erling Haaland, men etter turneen til Raiola/Alfie, har det blitt klart at ingen av de to kan forsvare et Haaland-kjøp før neste sommer når utkjøpsklausulen aktiveres.

Robert Lewandowski til godt under milliarden er definitivt heller inget dårlig alternativ.

Les: Italiensk Media: Mourinho har planen klar for keepere