José, am I coming? (foto: united, twitter)

Da José Mouriho ble ønsket velkommen som ny Roma-manager noen timer etter at Paulo Fonseca måtte forlate Old Trafford som slagen, skjønte vi at det kommer til å bli noen aktive måneder.

For det er fortsatt tid før Mourinho får nøkkelkortet fra Fonseca. 30. juni går Mourinho ut på Stadio Olimpico som en gråhåret versjon av Russel Crowe. Det betyr at strategier skal legges, hender skal shakes – og planen for spillerforsterkninger skal være klar for gjennomføring.

Les: Forteller han lærte italiensk mens han spilte for Manchester United og sannheten om Ibrahimovic

Mourinho er som andre managere. Når han tar over Roma med en haug spillere han ikke kjenner, er det naturlig å plusse på med et utvalg spilleren han har glimrende erfaring med, og der det allerede er et gjensidig tillitsforhold.

Har all grunn til å smile lurt. Italienerne forstår seg bedre på et portugisisk lynne. (foto: roma, twitter)

Football-London har to sterke kandidater fra Tottenham, mens SportItalia hevder Roma allerede har ringt United om Nemanja Matic.

Men det stopper ikke der.

José Mourinho vet hva som bor i keeperen han ledet til Golden Glove-prisen i Premier League 2017/18. Det er heller ingen hemmelighet at David de Gea er nærmere en exit fra Old Trafford enn tidligere. Etter torsdagens 3-2 seier til Roma over United, sa Solskjær at takket være De Gea, «en av verdens beste keepere», endte det ikke med 8-2 tap til United.

Brukte heldigvis Inspector Gadget-armene mot Roma. (foto: united, twitter)

Les på Engelske klubber: Premier League har tatt igjen La Liga

Ifølge Calciomercato planlegger Mourinho et raid i Premier League med United-keeperen øverst på lista. Vi vet ikke om det er en plan B, men ifølge den italienske avisen står Wolves-keeper Rui Patricio også på lista.

Da Antonio Conte i sin tid ble hentet av Inter Milan, ble det inflasjon av Premier League-spillere hos Serie A-klubben. Sesongen etter var denne gjengen med på å vinne Serie A. Vi bare nevner det.

Vi håper derfor at Roma har biffet opp overgangsbudsjettet sitt, Mourinho akter å samle gjengen.

Les: Marca: Eden Hazard dumpes