I sommer ble det bestemt at dansken skal ta seg en tur tilbake til Championship før det blir Premier League-spill for Watford. Under en uke senere har han begynt å levere for sin midlertidige arbeidsgiver.

Da det ble bestemt at Zinckernagel skulle på utleie, gliste vi når valget falt på skogvokterne i Nottingham. For de som har gått noen runder rundt solen, huskes Forrest som en av de kule klubbene på balløya. Selv om resultatene ikke helt er på høyde som før – ennå – er dagens Nottingham Forest en ypperlig boltreplass for Zinckernagel.

Les: Kepa Arrizabalaga er endelig sluppet fri!

Hos Watford har det blitt 1 fattig scoring og 5 assist på 21 kamper. I Forrest-drakt sørget dansken for en skikkelig introduksjon av seg selv.

På onsdag var det duket for Carabao Cup-kamp mot Bradford. Zinckernagel hadde ingen jet lag etter overgangen fra Watford, og var med fra start. Etter 39 minutter kom en perfekt skrå pasning fra vingen til portugisiske Joao Carvalho til 1-0. Glimrende dansk-portugisisk samspill.

Les på Engelske klubber: Tuchel rimelig likegyldig til Tammy Abraham

To minutter senere var de to gutta på gang igjen. Ny assist Zinckernagel, ny scoring Carvalho til 2-0 før pause.

I andre omgang ble kampens assistkonge Zinckernagel byttet ut, fem minutter senere reduserte Bradford.

Det endte med 2-1 seier til Forrest og avansement til neste runde. For Philip Zinckernagel ble dette en særdeles god første uke på jobb.

Les: Har ikke solgt noen stjerner siden Ronaldinho