Back in business, men likevel ikke helt. (foto: jones, twitter)

Garderobeskapet er sikkert ikke den rette betegnelsen lenger, men for Phil Jones har semantikk ingen betydning, resultatet ble det samme.

Manchester United har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer med signering av danske, to brasilianere, argentiner, slovener og en nederlender. Garderoben på AON Training Complex for førstelaget har ifølge Footballtransfers kapasitet til 24 spillere.

LES: Luis Suarez hamrer inn årets scoring!

Det er «tradisjon» at noen av klubbens eldre spillere som ikke er spesielt involvert i first-team set-up må gi plass for ferskingene. Ifølge det engelske mediet har det blitt Phil Jones sin tur.

Nå dyttes midtstopperen – ikke ut av klubben – selv om han må pakke sakene sine, men når du har vært United-spiller siden 2011 må det være kjipt å bli plassert i U23-garderoben med spillere som gikk på barneskolen da Jones selv hadde spilt sin første kamp hos Man United.

Brandon Williams, Teden Mengi, Axel Tuanzebe og Shola Shortire flyttes også tilbake til U23-garderoben, men det må absolutt svi mest for 30-åringen Jones.

LES: Krisen hos Manchester United er avblåst

I vinter var midtstopperen linket til Bourdeux, men valgt å bli på Old Trafford. Forrige sesong ble det 418 minutter på kamparenaen. Denne sesonge startet «uten» garderobe. På tide å ta hintet, Jones?