Har vist det er smart å gi ungdommen tillit. (foto: arsenal, twitter)

På søndag var det slutt på winning streak for Martin Ødeagaard og Arsenal – for denne gang. Fortsatt på topp av Premier League-tabellen etter seks kamper, men Gunners måtte legge igjen tre poeng på Old Trafford. All honnør til Erik ten Hag og Manchester United, men for Arsenal var dette det første tegnet på at også de vil slite mot den rette motstanden. Vi tipper Mikel Arteta gjerne skulle hatt med seg en Ferran Torres til kamper som denne.

Nå er det under året siden den spanske landslagsspilleren var i Premier League for Manchester City, men det ble jobbet steinhardt for å hente 22-åringen tilbake til verdens tøffeste liga allerede i sommer. Ifølge El Nacional var Arsenal hardt på for å overbevise Barcelona om å slippe venstrevingen. Endelig Champions League – sjekk ut boosted odds hos LeoVegas

Selv om Barcelona betalte solide 47,5 millioner pund i januar, har Torres slitt med å etablere seg hos Xavi. 22-åringen har så langt hatt begrenset påvirkning på kamparenaen, de første tre La Liga-kampen har Torres vært på banen fra start i én.

Arsenal var lenge inni i bildet for å hente Raphina fra Leeds, men Barcelona vant signeringskampen. Ifølge El Nacional gjorde Arsenal et fremstøt mot Torres i sommer der det ble fyrt av et bud på 26 millioner pund på Deadline Day. LeoVegas: Sjekk ut boosted odds på 2.25 til Barcelona – Viktoria Plzen

Håpet hos Arsenal-ledelsen var at Barcelona med sin hyperaktive shoppingrunde på overgangsvinduet skulle åpne opp for Torres-salg. Beskjeden fra Barca-president Laparta var likevel klar: Torres blir i Katalonia.

Ifølge Footballtransfers jobbet Arsenal parallelt med å signere Pedro Neto hos Wolverhampton, men her var inngangsprisen til forhandlinger for høy for London-klubben. Det er forventet at Arsenal jakter videre på en ving frem mot vinterens overgangsvindu, vi blir ikke overrasket hvis en ny mulighet dukker opp med Ferran Torres.

Fem måneder er lang tid i fotballens verden der mye kan endre seg – spesielt hos Barcelona.