Matchvinneren brukte mikrofonen godt. (foto: inter, twitter)

Etter Coppa Italia-finalen mot Juventus, der Ivan Perisic hadde dratt til med to scoringer på i ekstraomgangene til 2-4 seier, fikk vi høre en strålende fornøyd 33-åring som benyttet taletiden til å sende et stikk til klubben. Noen dager senere kom responsen.

For med få uker før kontrakten med Inter løper ut, har Perisic fortsatt ikke blitt kontaktet for å forhandle om kontraktsforlengelse. Mye takket være Perisics to finalescoringer kunne Inter-direktør Beppe Marotta vinke fornøyd bort til Juve-direktøren etter kampen.

Les: Full av følelser! Paulo Dybala overrasket han drar fra Juventus

Etter kampen i seiersintervjuet brukte Perisic mikrofonene som ble plassert foran ham til å vise sitt misnøye med behandlingen han har fått av klubben, der han ikke aner hva som skjer videre. Det viste seg å fungere. Moratta ilet ut for å fortelle supporterne at nå skulle det prates med cuphelten.

-Når sesongen er avgjort skal vi diskutere situasjonen om kontraktsforlengelse med Ivan Perisic. Det vil vi gjøre med stor respekt for den meget talentfulle spillerens profesjonalisme, begynner Inter-direktøren ifølge Sport Italia.

Det var da voldsomt. Så kommer forpliktelsen Perisic kan like.

-Vi vil sette oss rundt et bord og sammen ta den beste beslutningen. Vi vil gjerne beholde ham, kommer det fra Moratta.

Vi vil gjerne beholde ham.

Perisic har hatt kontrakt med Inter siden 2015, litt mer respekt for spilleren hadde gjort seg, Moratta. Hadde ikke Perisic stått som finalehelten for Inter Milan, ville 33-åringen trolig gått inn i sommeren fortsatt usikker om veien videre. Nå har Inter-direktøren forpliktet seg.

Les: Sky Sports: Chelsea-spiller trakk seg timer før FA Cup-finalen