Et siste håndtrykk!

Det har vært en svært dårlig skjult hemmelighet at neste stopp for den danske backen Andreas Christensen blir Barcelona. Man skjønner det var mye følelser inne i bildet når man ser fansens og lagkameratenes reaksjon på Christensen hastige fra spillerhotellet før FA Cup finalen.

Chelsea manager Thomas Tuchel tok ut Andreas Christensen til FA-Cup finalen mot Liverpool på lørdag, men istedenfor å ta et flott farvel med fans og lagkamerater valgte han å takke nei.

Les: PSG planlegger for livet etter Mbappe

I en samtale med Sky Sports bekreftet Thomas Tuchel det vi alle har visst en stund: «Det ser ut som vi mister nøkkelspillere. Selvfølgelig mister vi Toni, vi mister Andreas, så det er vanskelig og vi har allerede et gap å tette»

Lørdag tapte Chelsea FA-cupfinalen mot Liverpool etter straffesparkkonkurranse. Liga Cup-finalen i februar ble også tapt for Jürgen Klopps lag etter straffesparkkonkurranse.

LES: Suarez på vei tilbake til Premier League

Det er ti år på Stamford Bridge som nå er over. (Minus to år på lån hos Borussia Mönchengladbach)

«Man tramper ikke av gårde etter å ha vært så lenge i en klubb»

På formiddagen før FA-cupfinalen mot Liverpool var fortsatt Andreas Christensen med i planene til manager Thomas Tuchel, men da han avlyste bare noen timer før måtte den tyske manageren re tenke sitt oppsett. Lagkameratene var – ifølge The Guardian – sjokkerte over at han hadde forlatt lagets hotell før finalen.

«Vi mister ham», bekrefter Thomas Tuchel til slutt på Andreas Christensen. Avtalen er fullført for uker siden med Barcelona, den er allerede signert.