Et dilemma Klopp heldigvis slipper å forholde seg til. (foto: liverpool, twitter)

Med bare et år igjen av kontrakten og lite spilletid har vi nok sett det siste av midtbanespilleren i Liverpool.

Liverpools midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain kan velge mellom opptil fem Premier League-klubber denne sommeren etter å ha bestemt seg for at han vil forlate Anfield.

Midtbanespilleren har spilt en mindre rolle på Anfield denne sesongen, til tross for at han endelig har overvunnet skadeproblemene sine. 28-åring har startet 17 kamper i alle konkurranser denne sesongen, men Oxlade-Chamberlain har faktisk ikke spilt et eneste minutt for de røde – til tross for at de er i form og tilgjengelig – siden deres FA-cupseier i Nottingham Forest 20. mars.

SISTE: I samtaler med Dominic Calvert-Lewin

Nå ser det ut til at han har bestemt seg for at tiden er inne for å gå videre. Kontrakten hans på Anfield utløper sommeren 2023, derfor kan Liverpool å tjene penger på et salg av midtbanespilleren denne sommeren.

Mer oppvarming enn kamp. (foto: liverpool, twitter)

Den gode nyheten for begge parter er at interessen for Oxlade-Chamberlain er stor.

Både Newcastle, West Ham, Aston Villa, Crystal Palace og Everton skal alle være interesserte i den tidligere Arsenal-spilleren.

LES: PSG planlegger for livet etter Mbappe

– Det er vanskelig fordi du ønsker å bli i en klubb som Liverpool. Du kan vinne alle disse trofeene, men du vil også spille kamper. Hvis det ikke skjer, er det muligens på tide å flytte et annet sted, sa eksperten Alex McLeish til Football Insider.

– West Ham, Newcastle, Aston Villa, til og med Everton og Palace, alle disse lagene bygger for fremtiden. De bygger noe spesielt også, og hvorfor vil du ikke være en del av det?