Dette går bra, skal dere se. (foto: city, twitter)

På tirsdag fyrte City på mot Arsenal i ligacupen. 4-1 seier og Arteta fjernet fra mer av moroa. Guardiola klapper på skulderen til supporterne hos hovedstadslaget og lover at det kommer bedre tider.

Med Mikel Arteta.

Les: Bayern München tapte kampen om David Alaba

-De vil gjøre en kjempefeil hvis de sparker Arteta. Jeg er ganske sikker på at de stoler på ham. Jeg forstår at folk analyserer resultatene, men jeg har jobbet med ham i mange år og kjenner til hans fantastiske kvaliteter som menneske og spesielt som manager, sier Guardiola ifølge BBC.

-Det er kun et spørsmål om tid før han begynner å gjøre det bra. Jeg sitter ikke i styret, men for meg vil det være en stor feil hvis de vurderer å sparke ham, avslutter Guardiola.

Vi tenker vi får vite det i romjula.

Les: West Ham bunkrer opp med dansk dynamitt