Florian Wirtz

Den tyske storklubben Bayer Leverkusen solgte Kai Havertz til Chelsea for 71 millioner euro i sommer, sett i etterpåklokskapens lys burde de heller hentet 17 år gamle Florian Wirtz for en brøkdel av prisen.

Har du ubegrenset med penger spiller det selvsagt ikke noen rolle, men for oss som ikke var til stede da milde gaver ble delt ut av våre stolte naboer i øst er det et poeng å kjøpe billig og selge dyrt.

Les: Solskjær har funnet et tyrkisk stortalent som kan sette fart på Lindelöf

Mens høsten til Kai Havertz har vært skuffende i Chelsea har Florian Wirtz blomstret opp. Bayer Leverkusen har i dag signert en forlengelse slik at de beholder sitt stortalent frem til 2023 og ryktene sier lønnspakken er meget hyggelig.

Dette har gått veldig fort, i januar kom den da 16 år gamle Florian Wirtz fra FC Köln til Bayer Leverkusen. – I mai fylte han 17 år og noen dager senere debuterte han for det tyske storlaget.

Siden den gang har det vært 27 førstelagsopptredener for Bayer Leverkusen, der den unge offensive spilleren har scoret seks ganger og gitt fem assist.

Florian Wirtz er superhappy: «Jeg spiller her på et superlag som jeg fullt og helt tror kan vinne noe sammen. Vi er på rett spor, det kan jeg se hver dag for trening»

Bayer Leverkusen måtte gi fra seg førsteplassen i Bundesliga etter de sist lørdag tapte 2 – 1 mot serieleder Bayern München. – Neste sjanse til å gjenerobre tronen kommer 2 januar, da møter de Frankfurt.

Les på Engelske Klubber: Frank Lampard vil gi Kai Havertz tid