Pep Clotet

Sett nyere historie kan ingen helt se bort i fra at Pep Clotet som noen få husker som assistenttrener i Viking for ti år siden kommer tilbake til Brescia. – Hver gang de har sparket den spanske manageren har de etter å ha testet ut en annen kommet frem til at det var minst like ille.

På lørdag tapte Brescia 0 – 4 borte mot Perugia i Serie B, umiddelbart ble styret i klubben innkalt og etter å ha diskutert i flere dager (over 40 timer) har en overvekt at styre bestemt at de skal gi Pep Clotet sparken etter å ha ansatt han for under en måned siden.

Les: Thierry Henry er ledig på markedet

Det som så ut til å bli en helt ok sesong, dog et godt stykke unna opprykk til Serie A har raknet fullstendig i år. Fire strake tap og 16. plass er ikke akseptabelt. (De siste tre tapene tilskrevet Clotet)

Den spanske manageren ble i februar 2021 ansatt for første gang han fikk sparken allerede i juni under et halvt år senere.

Pep Clotet var i ettertid trener i italienske SPAL i en periode, før han ble ansatt som trener i Brescia for andre gang sommeren 2022 – etter at han hadde fått sparken fra SPAL.

Det var heller ingen dans på roser, for 21. desember 2022 tok Brescia en beslutning om at Pep Clotet skulle sparkes.

Han rakk imidlertid ikke å være arbeidsledig særlig lenge, for 16. januar annonserte Brescia klubbens nye trener, og det ble… Pep Clotet.

Les: Neglebiting i gang hos PSG

Den tredje gangen fungerte heller ikke, for etter tre nye kamper med ansvaret for Brescia har klubben nå bestemt seg for å sparke Pep Clotet.