Kjetil Knutsen sørger for at spillerne hans får nok av oppmerksomhet ute i det store utland.

West Bromwich-manager Carlos Corberan, tidligere U23-trener hos Leeds, sto høyt oppe på kandidatlista til å ta over etter Jesse Marsch. På onsdag svarte spanjolen med å forlenge med Championship-klubben. Real Madrid-legenden Raul har ifølge spansk media allerede takket nei til jobben, han venter på muligheten etter Ancelotti. På torsdag kommer The Guardian med en duggrisk oppdatering på prosessen.

Leeds dro til Old Trafford uten permanent trener og sørgelig langt nede på Premier League-tabellen. Det hindret ikke gjengen fra Elland Road fra å ryste et skadehemmet Manchester United. Det endte med 2-2, men for Leeds gir dette et solid boost videre.

LES: Goal: 8 kandidater aktuelle som Pep Guardiola-erstatter

The Guardian hevder også Rayo Vallecano-trener Andoni Iraoli også har takket nei til jobben, ifølge den engelske storavisen står fortsatt Kjetil Knutsen med store bokstaver på kandidatlista. Bodø/Glimt-treneren har det siste året vært linket til det som virker å ha vært av ledige jobber på balløya.

Nederlandske Voetbal International hevdet Leeds vurderte Feyenoord-trener Arne Slot, men den engelske avisen mener han ikke blir vurdert av Leeds som aktuell.

The Guardian er ikke tvil når det gjelder Leeds-jobben. Kjetil Knutsen står sammen med Celtic-trener Ange Postecoglou som to seriøse kandidater til å ta over jobben.

LES OGSÅ: Vil heller sitte på puben og rope på TVn enn å redde Wigan

Da får vi se.