Aurelien Tchouameni med sin nye bestevenn Paul Pogba

I går gikk Manchester United på et forsmedelig 4 – 2 tap mot Leicester på King Power med både Cristiano Ronaldo og Paul Pogba blant de første elleve. – Den franske superstjernen var som resten av United ikke spesielt imponerende, det virket som om han hadde tankene andre steder.

Manchester United har funnet en perfekt erstatter for Paul Pogba som så langt ikke har signert på en forlengelse på sin avtale som går ut til sommeren. – Vel uansett om det skjer eller ikke, manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente den 21 år gamle lagkameraten til Paul Pogba på det franske landslaget Aurelien Tchouameni.

Les: Bruker Karim Benzema for å friste Paul Pogba

Midtbanespilleren har imponert stort for Monaco i Ligue 1. Som belønning for sin innsats ble han valgt til det franske landslaget i september og nå sist også for landets lag for Nations League -sluttspill – som «Leus Bleus» vant.

Etter Nations League haglet hyllestene inn. Blant annet sa Paul Pogba at det er en glede å spille ved siden av ham. «Han er ikke en gutt, han er en mann. Det er en glede å spille ved siden av ham. Han gir mye energi, samtidig som han er enestående teknisk og har fysiske egenskaper. Vi håper han får spille mange flere kamper, og jeg er alltid ved hans side» sa Pogba til Daily Mail.

Les på F7: Haaland stopper opp når fansen roper: «En fantastisk følelse»

Tchouameni kan bli Pogbas erstatter i Manchester United.

ESPN skriver at den 21 år gamle midtbanespilleren er favoritten til å erstatte Pogba i tilfelle han slutter når kontrakten hans utløper neste sommer. – Men United er ikke alene. Ifølge ESPN er Real Madrid, Paris Saint-Germain og Manchester City også interessert i Tchouamenis tjenester.

Les på Popidol: Wanda Nara har sluttet å følge Icardi på Instagram, som er anklaget for utroskap!

Det er ikke helt sikkert Aurelien Tchouameni erstatter Paul Pogba på Old Trafford, men på det franske landslaget er det bare et spørsmål om tid.