Darwin Nunez

Liverpool har fått beskjed om om at de må bryte sin egen overgangsrekord dersom de skal få kjøpt Darwin Nunez fra Benfica denne sommeren. Og spilleren skal også være interessert i å komme til Anfield.

Det rapporterer Paul Joyce i The Times. Joyce går for å være den mest solide kilden når det kommer til nyheter fra Merseyside.

LES: Liverpool vurderer misfornøyd Chelsea-stjerne

Joyce skriver at Klopp ønsker seg Nunez denne sommeren, særlig siden Sadio Mané etter all sannsynlighet blir solgt til Bayern München, samtidig som Mohamed Salahs fremtid er usikker.

Men prisen kan bli et potensielt problem for Klopp og Liverpool. Benfica krever hele 85 millioner pund for spissen. Og som kjent er Liverpools eiere ikke interessert i delta i noen budkrig eller betale mer enn de mener at en spiller er verdt.

Liverpools dyreste kjøp er Virgil van Dijk, som kom i januar 2018 for 75 millioner pund. En sum som i stor grad ble finansiert av Coutinhos gigant-overgang til Barcelona. Og Liverpool vil ikke få i nærheten av dette for Mane.

SISTE: Ten Hag vraker Maguire

Siden Nunez har vært i møte med flere av topplagene i Premier League kan dette fort bli en budkrig Liverpool backer ut av før den har startet.

Det er genuin interesse fra Liverpool, Manchester United og Newcastle, mens det er bekreftet at Tottenham og representanter for 22-åringen har hatt møter. Chelsea lusker også i sivet om de blir kvitt Lukaku.

Det skal også være interesse fra de to Madrid-klubbene for Nunez som scoret 34 mål på 41 kamper forrige sesong for Benfica. Så her kan spillerens ønske bli avgjørende.