Angel Di Maria

Den argentinske høyrevingen Angel Di Maria, forlater Paris Saint-Germain denne sommeren, frem til for et par dager siden var en overgang til den gamle dame det eneste som stod på blokka. Juventus har levert et tilbud som Angel Di Maria bestemte seg for å vente og se hva Barcelona hadde å by på først.

Nå kommer opplysninger om at Juventus ikke lenger er like overbevist om at rekrutteringen blir av.

Juventus har tilbudt en toårskontrakt, mens Di Maria ønsker større frihet og har svart han vil ha en ettårskontrakt. Dette tror vi er hvis ikke Barcelona løser sine økonomiske problemer nå og kan signere han denne sommeren vil det være en gratis mulighet igjen neste sommer.

LES: Tilbyr Zinedine Zidane en kvart milliard i året

Mundo Deportivo melder at Barcelona også vurderer å tilby 34-åringen en kontrakt da han blir sett på som et «billig alternativ» fordi han kan bli med som kaptein.

Argentinere sies dermed å være klare til å vente med å ta en avgjørelse om fremtiden.

Goal hevder samtidig at Juventus ikke har tenkt å vente på Angel Di Marias avgjørelse og i stedet har begynt å fokusere på Sassuolo-stjernen Domenico Berardi. Den 27 år gamle kantspilleren har vært en ledende spiller i Serie A de siste årene og ble notert for 15 mål og 17 assist forrige sesong.

I verste fall for Angel Di Maria kan både Juventus og Barcelona glippe. Juventus fordi de har valgt en annen og Barcelona hvis La Liga setter ned foten for nyansettelser.

Det er klart en lønn på 250,000 euro i uken skaper problemer for en klubb med vanskelig økonomi.

TalkSport og spanske Sport hevder det nå er rett rundt hjørnet før Chelsea signerer med Ousmane Dembélé som også er høyreving. Hos Chelsea møter høyrevingen sin tidligere trener fra Borussia Dortmund, Tuchel, som husker spilleren da han var en av de største angrepstalentene.

Det skal ligge en fireårskontrakt på bordet, der Dembélé garantert får en lønn som Barcelona ikke vil være i nærheten av å matche. – Går avtalen med Chelsea i boks vil portene åpnes for Angel Di Maria med mindre hele budsjettet brukes opp på å hente Robert Lewandowski Bayern München.