Gareth Bale

Wales. Different club. Golf. In that order. Når Bale nå er ferdig med Real Madrid, virket det som planen var å fase seg selv gradvis ut som profesjonell fotballspiller og pleie kropp og golf. Så skjøt han Wales til deres første VM-sluttspill etter seieren mot Ukraina, og måtte justere planen om å trekke seg tilbake på landslaget. Nå skal de riktige trekken gjøres for at Wales får best utbytte av beina til deres Store Sønn.

Den walisiske landslagstreneren Robert Page sender «retningslinjer» klubben Bale signerer med må følge.

LES: Vi kan vente oss helt ville regelendringer!

-Klubbene må se på ham og tenke på «hvordan kan han prestere sånn for landslaget sitt?» Det bilr hans utfordring å finne et sted hvor han kan bli «dosert riktig». Han er kanskje ikke i stand til å trene hver dag i løpet av uken, derfor kan manageren være nødt til å ikke la ham spille i helgen, begynner Page ifølge The Guardian.

LES: Burnley skaffer seg manager som takker nei til Bundesliga og Ligue 1

-Nå er det opp til ham å beslutte hva som er best for ham og familien, så han kan komme i best mulig form til VM, avslutter landslagstreneren.

Da har neste klubb kravlista fra landslagstreneren klar. Hold Bale i form og kampklar til november, men fordel spilletiden hans utover sesongen.

32-åringen har den siste tiden vært linket til en retur til Wales og Championship-laget Cardiff. Etter å ha hørt Page skissere opplegget, tror vi det MÅ være en walisisk klubb som ser verdien av å inn Bale og «pleier ham» frem til VM i november.

LES: Agent bekrefter: Arsenal kjemper om Real Madrid-spiller