Hjem Fotball Paris Saint-Germain supertalent aviser Liverpool interesse
Paris Saint-Germain supertalent aviser Liverpool interesse

Paris Saint-Germain supertalent aviser Liverpool interesse

april 17, 2017

Han er bare 18 år gammel, men allerede det alle i Paris snakker om etter å ha imponert stort i PSG sin tropp i UEFA Youth League i møte med klubber som FC Basel, Arsenal og Red Bull Salzburg.  Paris Saint-Germain har tilgode å skrive under en profesjonell avtale med Mahamadou Dembele og det har fått Liverpool til å sette alle kluter til for å sikre seg han. 

Den franske avisen L’Equipe skrev for et par dager siden at Jurgen Klopp ønsket å signere Dembele og har tatt kontakt med Ligue 1 gigantene for å undersøke om tenåringen er tilgjengelig.

Tydelig svar

Fristelsen om spill i Premier League ble tydeligvis ikke stor nok, idag har  L’Equipe skrevet at Mahamadou Dembele ikke er tilgjengelig for Liverpool eller noen andre.  Nå har Paris Saint-Germain blitt enige med deres supertalent om at de skal signere en langsiktig avtale i løpet av et par uker.

De franske gigantene har bygget opp sin ungdomssatsning kraftig de siste årene og med Mahamadou Dembele er allerde et eksempel på suksessen til dette arbeidet.

Les også: