Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane

Den 37-år gamle superstjernen kom tilbake til Manchester United i sommer etter å ha vært 12 år borte mye for å oppleve suksessen han hadde sammen med Ole Gunnar Solskjær. Det var på Old Trafford han fikk sin første Ballon d’Or.

Han valgte den røde delen av Manchester istedenfor City som faktisk hadde kommet med enighet om å bringe han fra Juventus til Etihad Stadium.

Les: Døra stengt for Gareth Bale i London

Ronaldo trodde at han ville slutte seg til et United-lag som var i stand til å hente pokaler, men det har ikke blitt noe av – til tross for hans beste innsats, som har gitt 15 mål på 23 kamper på tvers av alle konkurranser, er de godt unna tempoet i Premier League og er ute av begge innenlandske cuper.

Ronaldos agent Jorge Mendes har fått henvendelser fra hele verden, og en av dem har kommet fra Paris Saint-Germain – de vil lage en formidabel angreps rekke sammen med Neymar og mangeårige rival Lionel Messi. – PSGs eiere Qatar Sports Investments – et datterselskap av Qatar Investment Authority og landets suverene penge binge – er opptatt av å styrke navnet sitt i forkant av verdensmesterskapet senere i år, og signeringen av den globale superstjernen Ronaldo vil utvilsomt hjelpe.

PSG forbereder seg på Kylian Mbappes avgang til Real Madrid (eller Liverpool ++) denne sommeren, og selv om det er mindre enn ideelt, ville det å bringe inn Ronaldo – som ennå ikke har bestemt seg for fremtiden – dempe slaget noe til tross for hans fremgang.

Den sannsynlige ankomsten av Zinedine Zidane som PSGs nye manager vil veie tungt. Franskmannen skal i prinsippet være klar til å etterfølge Mauricio Pochettino på slutten av sesongen.

Ronaldo har et nært forhold til Zidane, som strekker seg fra deres par år sammen i Real Madrid. Faktisk, under sin tid i den spanske hovedstaden, innrømmet Ronaldo: «Jeg elsker å jobbe med Zidane. Jeg elsker personligheten hans.»

Les på Popidol: Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen

Det antas at PSG også har en interesse i Bayern Münchens Robert Lewandowski, hvis fremtid i Tyskland fortsatt er uklar.