Det er en tydelig fornøyd brasiliansk superstjerne som er tilbake i Premier League. Han er på lån ut sesongen hos Aston Villa fra Barcelona som fortsatt sliter med økonomien.

Styret håper intenst at hans gode start for Aston Villa ikke stanser opp.

Den nye Aston Villaboss Steven Gerrard fant med en gang frem til nøkkelen for å få Coutinho til å virke, som har scoret to mål og levert to målgivende pasninger på tre kamper. De to, som var lagkamerater i Liverpool har funnet frem til hverandre.

Les: Paris Saint Germain henter gjerne Cristiano Ronaldo fra Manchester United

Barcelona krysser fingrene for at 29-åringen kan fortsette på denne måten resten av sesongen, da det vil sette dem i en sterkere posisjon når overgangsvinduet til sommeren åpner.

Coutinho spiller med senkede skuldre borte fra Camp Nou. Utlånsperioden hans i Bayern München spilte han 39 kamper, hvor han scoret 11 mål og 14 assists. Bayern München ønsket imidlertid ikke å betale de 120 millioner euroene som Barcelona på det tidspunktet krevde for å signere spilleren på en permanent avtale.

Under Gerrard spiller Coutinho på sitt beste ettersom han føler seg komfortabel og verdsatt, noe han aldri følte i Barcelona.

«Det var en vintage Philippe Coutinho i kveld,» sa Gerrard etter Aston Villas 3-3 uavgjort mot Leeds.

«Han kommer nærmere når alle snakket om ham. Hver gang [han spiller] vil han bli bedre, så det er en fryd å jobbe med ham.»


Aston Villa har en opsjon på å kjøpe Coutinho for 40 millioner euro, noe Barcelona ville være fornøyd med da de ønsker å kvitte seg med brasilianeren gitt han er en av de best betalte spillerne i klubben.

I tillegg ønsker Barcelona å stoppe ham fra å reise gratis når kontrakten hans går ut i 2023. Coutinho ikke en del av manager Xavi Hernandez sine planer.

Selv om Coutinho har fått med spilletid siden han kom til Barcelona i januar 2018, har han tydeligvis ikke vært fornøyd, og fansen har også stilt spørsmål ved ankomsten til Spania.

Les: Døra stengt for Gareth Bale i London

På tre kamper for Aston Villa har Coutinho allerede scoret like mange mål som han gjorde i sine 16 kamper med Barcelona.

Han klarte heller ikke å levere noen assist i Barcelona, ​​mens han har skapt mange sjanser, inkludert to assists, i Aston Villa. Tallenes tale er klar!