Hjem Fotball På 7.plass i Serie A, Montella fredes
På 7.plass i Serie A, Montella fredes

På 7.plass i Serie A, Montella fredes

oktober 2, 2017

AC Milan sportsdirektør Massimiliano Mirabelli er klar over at klubben har et helt nytt lag – Han fortsatt at Vincenzo Montella er den riktige treneren, selv om resultatene ikke har vært de beste.

AC Milan har handlet heftig i forkant av den nye sesongen, men klubben har ikke oppnådd de forventede resultatene. Søndag tapte klubben for tredje gang i sesongen og er nede syvende i serie A.  Edin Dzeko og Alessandro Florenzi stod for målene da Roma var på besøk i Milano.

Men det endrer ikke det faktum at Vincenzo Montella er den rette mannen til å være i forkant av den store klubben, forsikrer sportsdirektør Massimiliano Mirabelli.

«Vi er bare syv kamper inn i serien. Vi har et nytt lag og ingen trenere kan gjøre magi, sier Mirabelli  til Sky Sport Italia,

«Du kan ikke bare få resultater med en gang. Vi har en gruppe spillere som vil bli et lag. Etter vår mening fungerer Montella godt. Vi må bare håpe at det gir viktige resultater, sier sportsdirektøren.

Nå er tidligere Bayern München-trener Carlo Ancelotti nevnt som mannen som kan ta over hvis Vincenzo Montella blir sparken.

AC Milan – Roma 0-2

72′ 0-1 Edin Dzeko
77′ 0-2 Alessandro Florenzi
80′ 0-2 Hakan Calhanoglu

Les også: