Eddie Howe peker ut retningen. (foto: newcastle, twitter)

I vinter var Newcastle-linken til Eden Hazard sterk, så sterk. Real Madrid så mulighet til å kutte tapene på investeringen i den tidligere Chelsea-stjerna og lempe skadeproblemene over til Premier League-klubben. Hazard valgte å bli for å kjempe. Det ble aldri noe PL- comeback på belgieren (selv om mye kan skje fort i sommer), nå har Newcastle peilet seg inn på neste blad Hazard.

Det er tyske Bild som har fått nyss i at Newcastle har banket på hos Borussia Dortmund. Thorgan Hazard har spilt for de Schwartzgelben siden 2019, da han ble hentet for rundt 25 millioner euros fra Borussia Mönchengladbach. Lillebror Thorgan hadde også fått sin sjanse hos Chelsea i perioden 2012-15, men kjempet seg aldri til debut i den blå senior-drakta, og kun én kamp for U23-laget.

LES: Marcelo Bielsa vil ha med seg Griezmann

Forrige sesong ble det 29 kamper på Hazard hos Dortmund med 5 scoringer og 1 assists. Ifølge Bild er Dortmund åpne for å selge Hazard med rabatt (kontraktsutløp 2024). 15 millioner euro skal være nok for 29-åringen.

Ikke helt spilleren vi så for oss Newcastle skulle jage før sesongstart, men kanskje et aldri så lite trekk for å overtale Eden ved å gi muligheten til å spille sammen med bruttern?

LES: Her lander flyet med spilleren som blir en vanvittig forsterkning for Bayern München!