Blir retning Bundesliga med ny trener på plass?

Den italienske storklubben AC Milan har til tross for meget bra spill i de kampene han har fått bidra i bestemt seg for at Jens Petter Hauge ikke har det som trengs for å bli en del av laget fremover. – Samtidig er de fullstendig klar over hans kvaliteter og ønsker å cashe inn nå i sommer.

Et tydelig tegn på at noe er på gang kom i dag. Jens Petter Hauge sto over dagens treningskamp mot Nice og grunnen var an «teknisk karakter» noe som er kode for forhandlinger på gang. Det er trolig kun et tidsspørsmål før han er klar for den tyske Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt

For noen dager siden økte Frankfurt sitt bud for å få til en overgang nå.

Les: TuttoSport: Nytt Bundesliga bud på Jens Petter Hauge

Dette skjer samtidig som Alexander Sørloth kjemper om plassen i RB Leipzig, den norske målmaskinen har hatt litt problemer med å tilpasse seg Bundesliga. – Han jobber intenst med å unngå en retur til Tyrkia hvor han er superhelt og toppscorer.

Det synes å løsne litt samtidig som konkurransen i RB Leipzig har blitt vesentlig tøffere ved ankomsten til portugisiske og Frankfurt spissen Andre Silva. (Stolleken blir komplett når vi vet at Jens Petter Hauge ble aktuelt etter Silva sin overgang for noen uker siden).

25-åringen er sterkt ønsket av de italienske gigantene AC Milan, ifølge den norske journalisten Andreas Korssund. Rossoneri er angivelig interessert i å signere ham på et sesonglån for å støtte veteran-spissene Oliver Giroud og Zlatan Ibrahimovic.

Les: Vålerenga sender keeper Kristoffer Klaesson helt til toppen av fotballverden

Vi vet at også Roma er interessert i Sørloth, noe vi skrev om for noen dager siden.

Den tidligere angriperen fra Rosenborg, Trabzonspor og Crystal Palace scoret 6 ganger forrige sesong på 37 kamper for Leipzig på tvers av alle konkurranser.

Les: Jose Mourinho forsøker seg på Alexander Sørloth enda en gang