Ole Gunnar Solskjær er klar for å returnere. Vi digger det! (foto: Manchester United, twitter)

2-2 mot Freiburg i Bundesliga på fredag ga Thomas Tuchel og Bayern-ledelsen ikke noe bedre nattesøvn. Ifølge tyske Sky Sports kan Bayern-treneren miste jobben hvis klubben ikke lykkes i å snu 1-0 tap mot Lazio til avansement i Champions League. I kulissene står «vår mann» klar for å redde sesongen.

Ole Gunnar Solskjær var ifølge tyske Sky Sports linket til Bayern-jobben i februar da Tuchel var ryktet på vei ut. Så ble trener og klubb enige om å avslutte arbeidsforholdet etter sesongen. Etter dette kom Sky Sports med ny rapport, denne gangen at Solskjær var klar for å hoppe inn som vikar for resten av sesongen hvis avgjørelsen om å dumpe Tuchel kom.

LES: Jesse Lingard brukte 13 minutter på å skaffe seg uvenner

Nå melder Sky Sports Solskjær er en av kandidatene til å ta over på kort varsel, men at det fortsatt ikke er enighet hos Bayern-ledelsen om hvem som skal hentes inn hvis Tuchel sendes på porten. Håpet er at Tuchel skal lede klubben til avansement i Champions League og at Xabi Alonso hentes inn som ny trener før neste sesong, men etter 2-2 mot Freiburg virker det som lite går som planlagt hos bundesligagiganten.

F7: Får samme behandling som Ronaldo hos Manchester United

På tirsdag går Lazio-spillerne ut på gressmatta i München, for Thomas Tuchel kan dette bli hans siste kamp som Bayern-trener. Ole Gunnar Solskjær bør gjøre seg mentalt klar.

OPPDATERT: Bayern og Tuchel vant 3-0