Aaron Wan-Bissaka(foto: united, twitter)

Manchester United hentet sommeren 2019 Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace for 55 millioner euro, langt over de 35 millioner euro som Tranfermarkt mente høyrebacken var verdt.

Det har definitivt vært noen gode perioder, men denne sesongen har der gått trått. Manager Erik ten Hag har ofte hatt han med i troppen, men med bare fire starter har spekulasjonene om en exit fått vann på mølla.

Les: Jesse Lingard brukte 13 minutter på å skaffe seg uvenner

26-åringens nåværende kontrakt med klubben løper til sommeren 2025, men forhandlingene om en forlengelse går sakte.

Journalist Rudy Galetti sier alt at Wan-Bissaka forlater klubben i løpet av sommeren. Dette for at Manchester United skal kunne kreve inn overgangssum for engelskmannen. – De trege forhandlingene skyldes i hovedsak at Bissaka ønsker mer spilletid. En manglende signatur er et stort skritt i retning exit.

Det snakkes om en retur til ungdomsklubben Crystal Palace og London pluss at Juventus har sendt sine speidere for å følge med.

Det er flere høyrebacken som Manchester United allerede er i dialog om en overgang, de to mest fremtredende er Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) og Denzel Dumfries (Inter Milan). – Vi vet alle hvor glad Erik ten Hag blir hver gang han kan hente en landsmann til Old Trafford.

Les på F7: Ja du har rett! – Vinteren har vært lang og kald