Joey Barton

Man skulle tro at den tidligere Manchester City FC, Newcastle United FC og Queens Park Rangers FC spilleren Joey Barton i en alder av 41 hadde lært å oppføre seg etter å ha sittet i fengsel og fått sparken flere ganger.

Etter en lang og tiltider imponerende karriere (som inkluderte en kamp for England) la han fotballskoene på hylla og startet en trenerkarriere som har tilgode å ta av.

Joey Barton har tydligvis mye tid om dagen, tid han bruker til å kommentere alt han synes er galt i verden og spesielt fotball. I irritasjon over at det er kvinnelige forståsegpåere som dukker opp på fotballshow har han bestemt seg for å kansellere Sky Sports-abonnementet sitt .

Les: Om fire dager kan Solskjær være tilbake

Han har tidligere fått kritikk for å mene at det kun er menn som kan snakke om fotball når det er menn som spiller, mens det er helt greit at menn uttaler seg om kvinnefotball.

Han har nå gått ett skritt videre og insistert på at han ikke vil betale for Sky-abonnementet sitt før showene er forbedret og de fjerner kvinnelige forståsegpåere

I innlegget på X sa Barton: «‘Jeg kjøper egentlig bare @SkySports for fotballen. Alle de andre kanalene er c***. Spesielt Sky Movies.

«Tror det er meg ferdig. Hvis de ikke forbedrer seg og fjerner alle disse Berks n*g om og kvinnene på fotballshowene. Jeg melder meg ikke på igjen.

«De får ikke mer deig av meg. Har NFL og NBA alle disse idiotene på disse produksjonene?».

Barton ledet sist Bristol Rovers, men siden han forlot League One-klubben har han gått på en kontinuerlig tirade over bruken av kvinnelige forståsegpåere.

LES: Jesse Lingard brukte 13 minutter på å skaffe seg uvenner

Nylig snakket han om Football Focus-programleder Alex Scott på podcasten sin og sa at hun var i ferd med å «sette Football Focus i bakken.»

Bartons kommentarer fremhever nivået av kvinnehat som fortsatt er tilstede i fotball, og vinneren av årets sportspersonlighet Mary Earps innrømmet nylig at «Det er vanskelig å gi et rolig svar» når han ble spurt om det.

41-åringen begynte sin profesjonelle karriere i Manchester City, hvor han spilte 153 kamper før han fortsatte å spille med Newcastle United, Queens Park Rangers, Rangers og Burnley.

Han var kjent for å være aggressiv på banen og ble idømt en enestående 12-kamps utestengelse for voldelig oppførsel mens han var på QPR.

I en uttalelse den gangen, ifølge The Guardian, sa Barton: «Gjennom min karriere er jeg en som har gjort feil og eid opp til disse feilene og prøvd å lære av dem.»