Leopold Wahlstedt

For noen uker siden sendte Varden ut røyksignaler om at Odd sin svenske keeper Leopold Wahlstedt var aktuell som erstatter for Caoimhin Kelleher som ikke er fornøyd med å slite benken som back-up for Alisson Becker i Liverpool.

Mange trodde at Helleher kunne gå inn som førstekeeper da Alisson Becker var usikker på fremtiden etter 24-åringen spilte en stor rolle i klubbens cupdobbel sist sesong.

Les: Newcastle står klare hvis forhandlingene med Chelsea strander

Den irske keeperen har vært en del av Liverpool siden sommeren 2015. – Tanken er at han en vakker dag skal være førstekeeper. Manager Jürgen Klopp er fullstendig klar over situasjonen, etter ligacupfinalen mot Chelsea i fjor hadde han følgende skryt å komme med: «For å være ærlig, etter min mening er Kelleher den beste reservekeeperen i verden».

Salg har ikke egenlig vært aktuelt selv om flere klubber har banken på døra med fristende tilbud. Klopp har satt ned foten for salg, men nå for noen få dager siden godtatt et låneopphold. Sky sport melder at flere klubber i Championship og i Europa skal være interreserte. – Dermed kommer Leopold Wahlstedt inn i bildet igjen.

Les: Bayern-boss innrømmer de har tabbet seg ut

Keeperen har fått stor ros av Klopp, spesielt under fjorårssesongen da 24-åringen spilte en stor rolle i klubbens cupdobbel.

Etter to kamper spilt i årets Eliteseriesesong ligger Odd på andreplass med 4 poeng, bak Bodø/Glimt som har full pott. Regjerende serimestre Molde har startet dårlig og har bare et poeng.